Used Cars

Volvo Selekt is de slimste manier om een gebruikte Volvo te kopen.

Wilt u de zekerheid van een jong gebruikte auto die uitgebreid is gecontroleerd? Kies dan voor Volvo Selekt, hét kwaliteitskeurmerk voor Volvo occasions. Deze auto’s zijn jonger dan 60 maanden, hebben minder dan 150.000 km gereden, hebben een volledig gedocumenteerde onderhoudsgeschiedenis, 12 maanden onbeperkte kilometergarantie, zijn geïnspecteerd door een erkend Volvo-technicus en gereed gemaakt aan de hand van een checklist van meer dan 100 punten.

Een Volvo occasion vindt u natuurlijk bij onze Volvo-dealers. Want niemand kent onze auto’s beter dan zij!Meer Volvo Selekt voordelen
Selekt voordeel Volvo Car Insurance

Voor Selekt occasions geldt naast 10% premiekorting voor het eerste jaar ook nog dat er extra clausules aan de verzekering worden gekoppeld waarmee u extra dekking heeft voor uw Selekt occasion.

Overstappen op Volvo Car Insurance is een fluitje van een cent dankzij onze opzegservice. Ontvang de korting en de extra clausule door de actiecode SELEKT in te vullen op onze webapplicatie.

Lees meer
Gemáákt voor het avontuur

Doelgericht ontworpen met het oog op de avonturier in u. Onze Volvo-accessoires vormen tot in het kleinste detail de verbinding tussen uw auto en uw levensstijl.

Lees hier meer over deze accessoires
Customer Life Time Parts Warranty

Als enige automerk ter wereld geeft Volvo u levenslange garantie op originele Volvo onderdelen. Zo betaalt u nooit twee keer voor dezelfde reparatie. Deze garantie geldt vanaf montage van het vervangende onderdeel en dekt materiaal- en montagefouten zolang u de Volvo in bezit heeft, ongeacht kilometerstand en bouwjaar.

Lees hier de voorwaarden
Finance rente actie

U kunt nu gebruik maken van de 5,99% rente actie van Volvo Car Finance voor gebruikte Volvo’s. Met keuze uit diverse looptijden en de mogelijkheid van een slottermijn van maximaal 50% profiteert u van een laag maandbedrag. Daarnaast heeft u het voordeel van boetevrij inlossen bij Financial Lease van Volvo Car Finance.
De actievoorwaarden zijn: Looptijden mogelijk van 12 maanden tot maximaal 60 maanden, de registratie van deel 1 moet minimaal 1 maand oud zijn en de slottermijn is maximaal 50% van het financieringsbedrag.

Lees meer
Het Volvo Protectiepakket

Het Volvo Protectiepakket bespaart u 20% op de aanschafprijs. Het pakket bestaat uit op maat gemaakte accessoires voor het beschermen van uw Volvo.

Lees hier meer over deze accessoires
Top